Бесплатан позив
I-Taxi telefon 0800 111 566
I-Taxi ViberI-Taxi Whats Up 065 566-1-566 Facebook

Ценовник

Резервација

-
:

Актуелно

СРЕЋАН ВАМ УСКРС СРЕЋАН ВАМ УСКРС 27.04.2019.
Желимо да овај празник за вас буде дан пун вере, наде и среће, и да ћете га провести окруженима онима које волите. Христос Воскресе!
Опширније...
УСКРШЊИ ЗЕКА И И-ТАКСИ У МУЖЉИ УСКРШЊИ ЗЕКА И И-ТАКСИ У МУЖЉИ 20.04.2019.
Поводом најрадоснијег Хришћанског празника и обичаја да припреме за њега почињу на Велики петак, ми смо се одлучили да обрадујемо мештане насеља Мужља.
Опширније...
Наш нови изглед... Наш нови изглед... 14.02.2019.
У жељи да наша услуга и возила буду препозната у нашем граду не само као поуздан и повољан начин превоза већ и као украс наших улица, одлучили смо да извршимо редизајнирање нашег бренд.
Опширније...

Услуге

Оглашавање

Оглашавање

Наша возила су идеална за ваше комерцијално оглашавање. У могућности смо да вам понудимо више опција: спољно оглашавање (налепнице са рекламним порукама на возилу, светлеће рекламе на крову возила) и унутрашње оглашавање (подела рекламног материјала муштеријама у возилу, оглашавање на таблет уређајима, пресвлакама за седиште итд.). За услове оглашавања и више информација обратите се на 064 840 2747.

Додатне услуге

Додатне услуге

У могућности смо и да обављамо превоз посебних врста пртљага као и да радимо услугу доставе на кућну адресу. Такође можемо да понудимо и услугу превоза кућних љубимаца. За више информација обратити се на 0698402797.

ВИП услуге

ВИП услуге

Клијентима са посебним захтевима у могућности смо да понудимо и услугу „лимо сервиса“ тј. такси вожње са квалитетнијим возилима више класе. За више информација обратити се на 069/840-27-97

 

Понуда за правна лица

Понуда за правна лица

За сва правна лица и предузетничке радње имамо могућност закључења уговора о услугама превоза са одложеним плаћањем и истављањем фактура са обрачунатим ПДВ-ом који се може користити у пословним књигама. За више информација обратити се на 064 840 2747

Мобилна апликација

НАЈБОЉИ НАЧИН ДА НАРУЧИТЕ ТАКСИ У ЗРЕЊАНИНУ

 

И-Такси Навигатор апликација је најбољи начин да наручите такси у Зрењанину – бесплатна и једноставна за коришћење, омогућава Вам да лако и брзо обезбедите таxи возило на жељеној адреси:

  • Наручите такси једноставно са једним кликом (не морате да памтите бројеве телефона, излажете се трошку позивања, чекате на одговор диспечерског центра, да заустављате такси на улици или га тражите по такси стајалиштима),
  • Потребно је само пар секунди и два додира екрана да позовете такси,
  • Нема потребе никоме да објашњавате где се налазите, апликација ће аутоматски лоцирати Вашу адресу користећи ГПС у Вашем уређају,
  • Пратите такси који долази по Вас на мапи у реалном времену,
  • Апликација је брза, крајње једноставна за употребу (user friendly) и нема никаквих трошкова у вези са њеним коришћењем.
  • Обезбедите себи удобну и безбедну вожњу са најбољим такси превозником у Зрењанину који се овим послом бави од 2004 године.
  • Сва наша возила су нова, редовно сервисирана, климатизована и чиста.
  • Сви наши путници су осигурани.

Preuzmi uputstvo

Упутство за инсталацију и употребу апликације
за телефоне са андроид оперативним системом.

 

I-Taxi AndroidI-Taxi iOS

I-Taxi Telefon AndroidI-Taxi Telefon iOS

 

Упознајте наш тим

Упознајте наш тим

Упознајте наш тим