Notice: Trying to get property of non-object in /home/itaxico/public_html/components/com_k2/router.php on line 292
И - Такси Зрењанин - Наш нови изглед...
  Бесплатан позив
I-Taxi telefon 0800 111 566
I-Taxi ViberI-Taxi Whats Up 065 566-1-566 Facebook

Обавештење

Наш нови изглед...

14.02.2019.

У жељи да наша услуга и возила буду препозната у нашем граду не само као поуздан и повољан начин превоза већ и као украс наших улица, одлучили смо да извршимо редизајнирање нашег бренда и учинимо га једноставнијим, сведенијим, модернијим и упечатљивијим.
Дистинктивни изглед, са поједностављеним бојама и нашим препозанатљивим логотипом је ту да презентује нашу фирму на ефектан и естетски лепши начин.

 


Оно што нам је било битно јесте да нови брендинг представља одраз наше јединствености и отуда је видно истакнуто слово “И” као прво слово фирме ИМПЕЛ чији је оснивач и власник И-ТАКСИЈА. У складу са називом фирме оснивача и његовим преводом на наш језик “ИЋИ НАПРЕД”, ми идемо даље и настављамо да први искорачујемо са новитетима и променама на тржишту такси услуга у граду.

 


Задржали смо наш памтљив и оргиналан слоган “ни 5 ни 6 већ 566 566” као најбољи начин за памћење броја телефона који има најдужу традицију позивања такси службе у нашем граду. На возилима сада доминира бела боја због жеље да још више дође до изражаја чистоћа и уредност возила која вас превозе.

 

 

Освежен изглед наших возила, дао је потпуно нову димензију нашој презентацији, бацајући потпуно ново светло на модеран дизајн који не одбацује нашу традицију већ је употпуњује, надограђује и у потпуности јој остаје комплементаран. Верујемо да вам се нови изглед нашег бренда допада, а ми обећавамо да ће се наша услуга још више унапређивати и ићи у корак са новим временом и вашим потребама.