Бесплатан позив
I-Taxi telefon 0800 111 566
I-Taxi ViberI-Taxi Whats Up 065 566-1-566 Facebook

Наш пакет погодности

22.06.2018.

Летње време је већ увелико стигло са температурама преко 30°C, а метереолози предвиђају да нам најтоплији дани тек предстоје као и једно од најтоплијих лета у последњих 10 година. Зато смо се ми у I taxi-у постарали да нашим путницима обезбедимо пакет погодности, за што пријатнију вожњу по овим врелим данима.

 

Шта чини наш пакет погодности?

 

Прва и највероватније најважнија ставка јесу наша редовно одржавана и климатизована возила. Можемо да гарантујемо да ће Вас наше возило увек поред правовремености на тачној адреси, сачекати потпуно расхлађено зарад вашег угођаја и пријатније вожње до Ваше дестинације.

 

Шта је гарант овога?

 

Свако наше возило поред ригорозне техничке контроле пролази и контроле исправности клима уређаја и нивоа фреона у њима са тим да је овај тип контроле у I taxi-у постао стандард који се мора испоштовати како би се неко возило уопште нашло Вама на располагању.

 

Шта је то још у пакету погодности?

 

У било које доба дана, наше возило можете поручити било путем апликације I taxi navigator, позивањем неког од наших бројева, поруком путем Вибер-а или WhatsApp-a. Чак Вам је на располагању резервација вожње путем нашег сајта за датум и време кад је Вама то потребно, а наши редовни путници су потврда, не само квалитета, већ и тога да се увек нађемо за Вас у право време и на правом месту небитно од начина позива за који се одлучите .

Оно што је можда још битно јесте да наша возила не морате чекати на сунцу или киши, једноставно је потребно да сачекате смс са потврдом да је Ваше возило стигло на адресу и можете се упутити ка Вашој дестинацији.

 

Шта је разлог свему овоме?

 

Знамо да сваки позив упућен нама представља пружено поверење. Нама је битно да сваки пут када нам неко приушти то, било први или сто први пут, дамо наш максимум, како у брзини, тако и у апсолутном угођају и доживљају вожње са нама.