Usluge

I OGLAŠAVANJE:

 

 

Naša vozila su idealna za vaše komercijalno oglašavanje. U mogućnosti smo da vam ponudimo više opcija: spoljno oglašavanje (nalepnice sa reklamnim porukama na vozilu, svetleće reklame na krovu vozila) i unutrašnje oglašavanje (podela reklamnog materijala mušterijama u vozilu, oglašavanje na tablet uređajima, presvlakama za sedište itd.). Za uslove oglašavanja i više informacija obratite se na 069/820-8992.

PONUDA MARKETINŠKIH USLUGA

 

 

Svako naše vozilo u proseku mesečno odradi 650–700 vožnji i preveze oko hiljadu putnika sa pređenih oko 5.000 km i sva naša vozila su aktivna u kretanju 10–12 sati na dan u najfrekventnijem periodu dana i veoma su uočljiva.

 

 

MOGUĆNOSTI OGLAŠAVANjA SA STANDARDNOM PONUDOM:

 

 

1. REKLAMNE NALEPNICE NA VOZILIMA

 

 

Podrazumeva postavku samolepljivih nalepnica u skladu sa Vašim idejnim rešenjem na vidljivim mestima na vozilu koja su manje podložni prljanju tokom eksploatacije vozila. Nudimo dve pozicije:

 

 

1. Postavka reklamne nalepnice na zadnjim krilima (blatobranima) vozila (2 kom) – maksimalnih dimenzija 18cm visine i 45cm širine: 5 € + PDV na mesečnom nivou po jednom vozilu,

 

 

 

2. Postavku reklame na zadnjem staklu vozila vozila – maksimalnih dimenzija 8cm visine i 125cm širine: 10 € + PDV na mesečnom nivou po jednom vozilu.

 

 

 

 


Za slučaj da se opredelite za obe pozicije odobravamo popust od 20% za sve tri pozicije iznosi 12.5 € + PDV na mesečnom nivou po jednom vozilu.


2. REKLAMA NA TABLET UREĐAJU U VOZILU 

 

 

Podrazumeva prikaz reklame u vidu slike ili video spota na celom ekranu tablet urađaja u vozilu koja se smenjuje u ciklusu od po 15 sekundi sa drugim reklamama u toku vožnje putnika (maksimalan broj reklama koje se prikazuju na našim tabletima je 5 reklama. Zakup jedne reklame na tabletu u jednom vozilu na mesečnom nivou nudimo za 1 € + PDV.

 

 

 

3. PODELA REKLAMNOG MATERIJALA

 

 

Podrazumeva podelu raznog štampanog reklamnog materijala (vizit karte, flajeri raznih formata, brošure i slično) putnicima od strane taksi vozača. Podela za tiraže:
Do 5.000 komada: 5.000,00 dinara
Od 5.000-10.000 komada: 9.000,00 dinara
Od 10.000-15.000 komada: 12.000,00 dinara
Od 15.000-20.000 komada: 14.000,00 dinara
Preko 20.000 komada: 15.000,00 dinara

 

 

4. REKLAMA NA NASLONU ZA GLAVU

 

 

Podrazumeva vezene ili štampane reklame na zadnjoj strani oba prednja naslona za glavu, u skladu sa Vašim idejnim rešenjem, tako da su jasno vidljivi putnicima na zadnjim sedištima (po našim podacima, 85% putnika se prevozi na zadnjim sedištima).
Ovaj vid reklamiranja nudimo za 1 € + PDV na mesečnom nivou po jednom vozilu.
NAPOMENA: Trošak izrade naglavaka je vaš. Ova ponuda podrazumeva i ugovor na minimum od godinu dana.

 

 

 

5. SVETLEĆA REKLAMA NA KROVU VOZILA

 

 

Podrazumeva postavku svetleće reklame na krovu vozila, dimenzija 60*40 cm na bočnim stranama gledano u pravcu kretanja, i koja je u noćnim satima osvetljena.
Ovu reklamu nudimo za 10 € + PDV po jednom vozilu na mesečnom nivou uz Vašu pripremu. Minimalni rok zakupa je 3 meseca. Ukoliko se ugovori zakup na godinu dana i plati unapred u celosti zakup, dobija se dodatnih 6 meseci gratis.

 

 

 

 

NAPOMENE:

 

 

• U ponuđene cene reklamiranja nije uračunata izrada reklamnog materijala, a jeste naša postavka ili ugradnja;
• Plaćanje je na mesečnom nivou sa izdavanjem fakture poslednjeg dana u mesecu za taj mesec i sa valutom plaćanja od 15 dana.

Za uslove oglašavanja i više informacija obratite se na 069/820-8992

 

II PONUDA ZA PRAVNA LICA:

 

Za sva pravna lica i preduzetničke radnje imamo mogućnost zaključenja ugovora o uslugama taksi prevoza pod posebnim ugovornim uslovima sa odloženim plaćanjem i istavljanjem faktura sa obračunatim PDV-om koji se može koristiti u poslovnim knjigama.
Posebni ugovorni uslovi podrazumevaju status „VIP“ klijenta, koji obezbeđuju sledeće pogodnosti:

 

1. Cene vožnje po tarifama i minimalnim ekonomskim cenama koje propisuje grad Zrenjanin;

 

2. Plaćanje preko računa i odloženo (po isteku meseca u kojem se pružaju usluge). Za svaku izvršenu vožnju dobijate štampani račun za svakog ovlašćenog korisnika, a plaćanje se vrši na mesečnom nivou po zbirnom obračunu svih usluga u toku meseca pri čemu se zbirni račun istavlja sa poslednjim danom u mesecu, a plaćanje se vrši sa valutom do 10-og u narednom mesecu;

 

3. Mogućnost korišćenja PDV-a u fakturama za naše taksi usluge. (S obzirom da je „I-taksi“ jedina taksi firma u sistemu PDV-a u gradu Zrenjaninu, u našim fakturama je sadržan PDV od 10% koji u poreskom obračunu imate pravo da koristite pa ja za naše „VIP“ klijente naša usluga praktično 10% niža od propisane najniže cene taksi usluga);

 

4. Detaljan izveštaj uz zbirni mesečni račun, sa kompletnim pregledom po korisnicima i kopijama štampanih računa, sa vremenom i relacijom vožnje koje su korisnici obavezni da potpišu i na taj način imate ispravnost i potpuni uvid u korišćenje ove usluge;

 

5. Prioritetnu uslugu koja vam je dostupna 24 časa tokom cele godine. (Dovoljno je da lica koja su sa vaše strane ovlašćena za korišćenje taksi-usluge, kontaktiraju dispečerski centar telefonskim pozivom na brojeve 566-566; 065/566-1-566, putem mobilne aplikacije instalirane na pametnim uređajima, kao i putem elektronske pošte Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Vozilo će biti i u slučaju povećane potražnje prioritetno upućeno na vašu lokaciju;

 

6. Imate mogućnost da sami odaberete lica (koja ne moraju biti zaposlena u Vašoj firmi) koja će biti ovlašćena za korišćenje ove usluge;

 

Posebno ističemo da se naša firma bavi taksi prevozom već 15 godina i jedina smo taksi firma u gradu Zrenjaninu koja za potrebe svog voznog parka nabavlja isključivo nova vozila koja održava isključivo u ovlašćenim auto servisima. (Prosečna starost naših vozila je 2-3 godine).
Za zaključenje ugovora i sve dodatne informacije obratite se na telefon 069/820-8992 ili mejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

III VIP USLUGE:

 

Klijentima sa posebnim zahtevima u mogućnosti smo da ponudimo i uslugu „limo servisa“ tj. Taxi vožnje sa kvalitetnijim vozilima više klase. Za više informacija obratiti se na 069/840-2797

 

 

IV DODATNE USLUGE:

 

U mogućnosti smo i da obavljamo prevoz posebnih vrsta prtljaga kao i da radimo uslugu dostave na kućnu adresu. Takođe možemo da ponudimo i uslugu prevoza kućnih ljubimaca. Za više informacija obratiti se na 069/840-2797